* Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

* Alle leveringen vinden plaats op basis van vooruitbetaling. Nederlandse klanten kunnen betalen via IDEAL / PAYPAL of overschrijven via internetbankieren. Onze Belgische klanten kunnen gebruik maken van MISTERCASH / BANCONTACT. 

* Na afronden van uw bestelling wordt automatisch een bevestigingsmail verzonden. Hierin staat het totaal van de bestelling en eventueel de betaalgegevens indien u heeft gekozen voor "vooraf overmaken". Heeft u deze mail niet ontvangen en staat deze ook niet in uw map "ongewenste mail" neem dan contact met ons op.

* Nadat wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling binnen drie werkdagen verzonden. 

* Bestelde maar nog niet betaalde producten worden 5 werkdagen voor u gereserveerd. Hebben wij na 5 werkdagen nog geen betaling ontvangen dan ontvangt u een mail met het verzoek alsnog het rekeningbedrag over te maken. Indien na drie werkdagen na versturen van deze mail de betaling nog niet is bijgeschreven dan vervalt de bestelling en worden de artikelen terug op voorraad geboekt.

* Op de dag van verzending sturen wij een verzendbevestiging naar uw E-mail adres.

* Minimale kleurafwijkingen zijn voorbehouden. Ieder beeldscherm geeft kleuren anders weer, dit komt door de persoonlijke instellingen van uw beeldscherm.

* Typefouten voorbehouden, alle genoemde prijzen zijn vrijblijvend. 

De wet Koop op Afstand:
Volgens de wet "Koop op Afstand" heeft u het recht de bestelling binnen 14 dagen te herroepen of annuleren. Wanneer u de artikelen waarover u niet tevreden bent binnen 14 dagen naar ons terugstuurt wordt het betaalde bedrag teruggestort of wordt in overleg een ander artikel geleverd. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de koper.

Let op: Speciaal voor u bestelde artikelen worden niet retour genomen, dit wordt ook in onze aanbieding vermeld.

Neem altijd eerst contact met ons op voordat u iets retour stuurt!

* Kosten voor naleveringen zijn voor rekening van verkoper.

* Uw persoonlijke gegevens welke bij iedere bestelling worden achtergelaten worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en worden NOOIT verstrekt aan derden.

* Als webwinkel zijn wij verplicht u te verwijzen naar het Europese ODR platform voor geschillenbeslechting online. Dit indien verkoper en koper een groot geschil hebben en niet tot overeenstemming kunnen komen. De link naar dit platform is: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Ga hiervoor naar onze contactpagina.

 

KRALENENZO is onderdeel van GARENENZO

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2020 - 2024 KRALENENZO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel